Onze werkwijze

Onze werkwijze


Beloningsbeleid

Het bestuur en vrijwilligers ontvangen voor hun inzet en arbeid geen vergoedingen. Alle vrijwilligers en bestuurders hebben er voor gekozen om af te zien van een vrijwilligersvergoeding. Zowel de bestuurders als de vrijwilligers zijn onbezoldigd. Tevens worden alle overheadkosten door het bestuur en vrijwilligers persoonlijk betaald en elke cent wordt dan ook aan de weeskinderen en weduwen besteed. De stichting is hierdoor dus ook volledig afhankelijk van de donaties van de donateurs.

Vanuit Nederland
Vanuit Nederland probeert de stichting zoveel middelen effectief in te zetten om zoveel mogelijk op te halen. Deze fondswerving heeft enkel als doel om grote projecten te kunnen organiseren in Irak.
Van alle projecten worden foto’s en video’s als bewijs meegebracht naar Nederland. In Nederland ligt de focus vooral op evenementen organiseren en oproepen doen via Social Media.

Vanuit Irak
In Irak organiseert de stichting in samenwerking met lokale medewerkers veel verscheidene projecten. Zo bezoeken de lokale vrijwilligers veel armoedige gezinnen en geven dan een indicatie van de kosten of benodigdheden. Vanuit Nederland proberen wij dan zo adequaat mogelijk te handelen zodat deze minderbedeelde gezinnen zo goed mogelijk geholpen kunnen worden.