• Opgehaald €0,00
  • Resterende dagen ENDED

Project beschrijving

Beste donateurs,

Wij houden jullie zoals gewoonlijk graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo hebben wij in de vakantie het werk niet laten liggen en hebben geprobeerd links en rechts gezinnen te leren kennen en te helpen.

Er is zo recentelijk op verzoek van een donateur een bedrag overhandigd van 400,- euro aan het gezin van de martelaar Kamal in Al-Aziziye. Het gezin leefde in erbarmelijke omstandigheden en een donatie was zeer op z’n plaats.

Tijdens de overhandiging is onze lokale medewerkster, Bayda Al-Maliki, toevallig gestuit op een gezin dat ook de nodige aandacht verdient. De weduwe heeft haar man verloren tijdens een auto-ongeluk waarna ze zonder inkomen is gebleven. Bayda heeft de weduwe gevraagd naar haar noodzakelijke behoeften en vervolgens de benodigdheden aangeschaft en gedoneerd. De giften zijn een nieuwe fornuis en levensmiddelen voor 3 maanden.

Wij willen met dit bericht onze donateurs bedanken en in het bijzonder de donateur die 400 euro beschikbaar heeft gesteld voor het martelaarsgezin. Ook willen wij onze lokale collega Bayda Al-Maliki in het zonnetje zetten voor haar adequate inzet en liefdadigheid.

Wij hopen jullie allen hiermee voldoende op de hoogte te hebben gehouden.

Stichting weeskinderen in Irak.kinderen in Irak.