• Opgehaald €0,00
  • Resterende dagen ENDED

Project beschrijving

Beste donateurs,
We willen graag een oproep doen voor de weduwe Salwa uit de omgeving van Maäsker Al Rashid. Ze heeft vier kinderen waarvan het meisje en twee jongens nog op school zitten en de oudste inmiddels de schoolbanken heeft verlaten om zodoende wat inkomsten te genereren voor het gezin. Een weduwe uitkering krijgen ze helaas niet.

De weduwe doet oproep voor een bijdrage om de bouw van een kamer te voltooien zodat de kinderen daarin kunnen begeven zonder dat ze nat worden van de regen of last krijgen van de hitte in de zomer.

Ze heeft de kamer voor een gedeelte gedaan met behulp van bakstenen, maar door een tekort aan financiële middelen heeft ze het dak niet kunnen afmaken. Ze heeft momenteel een dak van plastic, zodat het regen niet het huis binnenkomt.

De situatie van deze weduwe is erg belabberd. Gelukkig is er toch iets leuks aan het verhaal. De weduwe vindt het leuk om kippen en hanen te houden en ons leek het een goed idee dat ze hiervan probeert inkomsten te generen door eieren te verkopen. De stichting gaat er naar kijken of de mogelijkheid hier voor toereikend is.

Wij hopen van onze loyale donateurs dat zij hun aandacht en middelen schenken zodat deze weduwe en haar kinderen weer op hun voeten kunnen staan.

Donaties kunnen gedaan worden naar NL69RABO0127013717.

Alvast bedankt
Stichting weeskinderen in Irak0127013717.

Alvast bedankt
Stichting weeskinderen in Irak